7
apr

Vila Valmonte

Posted by admin 0 Comments

Zin in een vakantie bij ons! We ontvangen je graag met een warm welkom in één van de 4 luxe accommodaties op het bijzondere gastvrije landgoed Quinta Dos Doze Sobreiros! Ga mee op avontuur en Ontdek, Geniet, Droom en Beleef deze onvergetelijke vakantieplek in het rustige Alentejo Portugal. Speciaal voor de liefhebbers die even aan de mensenmassa willen ontsnappen, een zuivere lucht opsnuiven en ’s avonds kunnen genieten van een Romantische Zonsondergang met Schitterende Sterrenhemel.

Je mag kiezen hoe je wilt verblijven en geef maar aan wat je het fijnst lijkt, in het luxe vakantiehuis Vila Valmonte of in één van de drie sfeervolle safarilodge’s. Zij bieden allen volledige privacy met een eigen zwembad, bbq en zijn geheel omheind. Ons landgoed ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied en op loopafstand van het witte dorpje Aldeia do Rouquenho.

Portugal het land met een Mild klimaat, Rijke cultuur, Beroemde Fado, Voortreffelijke wijn en lekker eten! Kom genieten van dit stukje Pure Portugal, je bent meer dan welkom!

Leave a comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + acht =