10
sep

Verkopen

Posted by admin 0 Comments

Alentejo Living voor promotie van uw huis of bedrijf via het internet. Unieke en doeltreffende werkwijze om meer potentiële kopers te bereiken. Alentejo Living verzorgt op unieke wijze de promotie van uw woning of bedrijf, ongeacht waar dat is gelegen.         

Alleen een bord in de tuin en je huis bij een aantal makelaars plaatsen werkt al lang niet meer en zeker niet in deze tijd. Als je in deze markt écht je huis of onderneming wil verkopen is veel meer nodig. Alentejo living pakt het daarom anders aan. Wij onderscheiden ons en bieden:

* Een gestructureerd en doeltreffend marketingplan
* Meer promotie – Meer aandacht voor u als verkoper
* Een geweldige presentatie van uw woning in combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied   van internetmarketing! Hoe werkt dat? Alentejo Living maakt in samenwerking met Alentejo webdesign   een unieke en uitstekend vindbare website t.b.v. de verkooppromotie van uw woning of bedrijf.   De voordelen zijn o.a.- Geen tussenpersoon, dus meer winst!
– Geen concurrentie van andere verkopers, uw website is louter bestemd voor uw huis of bedrijf
– Eigen domeinnaam en website met meerdere pagina’s
– focus op uw woning of bedrijf en uw potentiële koper(s)
– Ongelimiteerd plaats voor al uw tekst en foto’s met uitgebreide beschrijving
– Professioneel, maar persoonlijk ontwerp van uw website
– 12 maanden volledig beheer, updates etc. en plaatsen van doelgerichte advertenties
– Online contactformulier
– Fotogalerij
– beschikbaar over de hele wereld
– Aanmelding bij zoekmachines waaronder Google
– Extra talen mogelijk: Engels, Portugees & Duits
– Google maps

In het kort; een makkelijke, eigentijdse, unieke en betaalbare manier om de verkoop van uw huis of onderneming snel en doeltreffend te realiseren!

Ook is het mogelijk dat wij alle correspondentie en/of bezichtingen voor u verzorgen. In dat geval houden wij u uitgebreid op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop en promotie van uw woning en rapporteren u na elke bezichtiging over het resultaat. Deze service wordt alleen verzorgd in ons werkgebied (de Alentejo).

Alentejo Living handelt niet als makelaar maar begeleid en adviseert haar klanten onafhankelijk!