10
sep

Beheer

Posted by admin 0 Comments

U bezit een woning in de Alentejo, Portugal maar woont daar niet het gehele jaar, wie let er op uw huis wanneer u er niet bent? Wij bieden niet alleen diverse pakketten voor het beheer & onderhoud van uw (vakantie)woning maar ook services              

die het wat gemakkelijker voor u maken.

Maandelijkse controle van uw huis met rapportage en foto´s van eventuele schade per e-mail. Indien nodig voegen wij een passende offerte voor de reparatie bij. Vanaf 250,-€ per jaar.

Sleutel service, een reservesleutel dichtbij. Vanaf 50,-€ per jaar. Naast dat u een reserve sleutel in de buurt heeft voor noodgevallen kunt ons ook bellen voor een controle, bijvoorbeeld na een zware storm. Voor de controle en eventuele werkzaamheden rekenen wij u een uurtarief.

Onderhoud voor uw zwembad, tuin, grond, toegangsweg en veel meer. Onderhoud van het zwembad (waterniveau, waterkwaliteit (o.a. chloor en PH-waarde), onderhoud van de filter-, pomp- en verwarmingsinstallatie, stofzuigen van de bodem en het reinigen van de zijwanden, controle van het dekzeil, rolluik of abri, het zomer- en winterklaar maken,…). Onderhoud van de tuin (maaien van het gras, snoeien van planten en struiken, onkruidvrij maken, blad- en tuinafval verwijderen, onderhoud van het terras en de terrasmeubelen, besproeien van het gras en de planten, cultiveren land…). Wij zijn in het bezit van professionele machines, als een tractor, maaier, frees, cultivator etc etc..

Schoonmaak service: als u aankomt is uw huis al schoongemaakt en kan uw vakantie direct beginnen. Ook kunnen wij de eindschoonmaak verzorgen, diverse mogelijkheden.

Boodschappenservice: wij zorgen dat de koelkast gevuld is als u aankomt.

Advies bij bouwen en renoveren. Wij kunnen u in contact brengen met diverse bouwbedrijven en onze advocaat kan voor de vergunningen zorgen. U kunt de opdracht ook laten uitvoeren tijdens uw afwezigheid. In dat geval zorgen wij voor begeleiding & controle en een eventuele eind schoonmaak.

De verhuur van uw huis. Zie rubriek “huur” in het menu voor de mogelijkheden.